Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sülün kuşu görmek

Rüyada sülün kuşu görmek

Rüyada sülün kuşu görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, yeni şeyler deneneceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, neşesinin yerine geleceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada sülün kuşu gördüyseniz:

  • Başarı merdivenlerini hızla çıkmanıza yardım edecek kişilerle fikir alışverişinde bulunmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada sülün kuşu görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada sülün görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Rüyada sülün yumurtası görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalettir.

Rüyada sülün avlamak saygınlığının artacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşu vermek işlerin ters gideceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına inanılır.

Rüyada evcil kuşlar görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, her daim Allah yolunda olacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kuşu görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada bir kuşla konuşmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, başarılarını arttıracağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments