Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşu vermek

Rüyada muhabbet kuşu vermek

Rüyada muhabbet kuşu vermek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşu vermek gördüyseniz:

  • Size fısıldadıkları şeyler ilginizi çekebilir.

Rüyada muhabbet kuşunu sevmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu yutmak zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu ve yavrularını görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye yorulmaktadır.

Rüyada mavi muhabbet kuşları görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş muhabbet kuşu görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, geçim derdi yaşamayacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunun pislediğini görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu yakalamak dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments