Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evcil kuşlar görmek

Rüyada evcil kuşlar görmek

Rüyada evcil kuşlar görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada evcil kuşlar gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada evcil muhabbet kuşu görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada evcil kuşlar görmek geleceğinizin güzel olacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada evcil kaz görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evcil fare görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, işlerinin tutacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evcil hayvanının öldüğünü görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına yorulmaktadır.

Rüyada evcil aslan görmek dilediği gibi yaşayacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evcil timsah görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, bir ortaklık kurulacağına, rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evcil köpek görmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments