Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sülün görmek

Rüyada sülün görmek

Rüyada sülün görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, sevdiği birine hediye alacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına inanılır.

Rüyada sülün gördüyseniz:

  • Her tür kınamadan kaçınmalısınız.

Rüyada sülün kuşu görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada sülün görmek çok büyük özgüven kazanacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada sülün avlamak güç ve kudret sahibi olacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sülün yumurtası görmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, rahata kavuşacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments