Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşu görmek

Rüyada kuşu görmek

Rüyada kuşu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, bir yandan cenaze olacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuşu gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için bir dönüm noktasındasınız.

Rüyada kuşu sevmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki muhabbet kuşu görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel kuşlar görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, huzuru yakalayacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşuna sarılmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına işarettir.

Rüyada kuşu eline almak zarar gören insanlara yardım edeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kuşun yumurtladığını görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine inanılır.

Rüyada tavus kuşu görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu uçarken görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments