Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sülün yumurtası görmek

Rüyada sülün yumurtası görmek

Rüyada sülün yumurtası görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sülün yumurtası gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamaların veya yanlış anlaşılmaların işlerinizi karıştırmanıza izin vermeyin.

Rüyada sülün yumurtası görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada sülün kuşu görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sülün avlamak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada sülün görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman yumurta görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada bal ve yumurta görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada yumurtalı yemek görmek zor zamanlar geçirileceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işarettir.

Rüyada şeffaf yumurta görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments