Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu yeşillik görmek

Rüyada sulu yeşillik görmek

Rüyada sulu yeşillik görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, elinin döneceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, yüklü siparişler alacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada sulu yeşillik gördüyseniz:

  • Risk almadan hiçbir şey elde edilemiyor.

Rüyada sulu yeşillik görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada sulu yeşil elma yemek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına yorulur.

Rüyada sulu bal görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sulu salata görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sulu boya fırçası görmek yardımcı olmayacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sulu peynir görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, hayatın kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulu çimen görmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sulu limon görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments