Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu armut görmek

Rüyada sulu armut görmek

Rüyada sulu armut görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sulu armut gördüyseniz:

  • Bir insan istemeden önce vermesini bilmelidir.

Rüyada sulu armut yediğini görmek müjdeli haberler alınacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sulu armut görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına inanılır.

Rüyada sulu armut yemek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine delalettir.

Rüyada nohut sulusu yemek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sulu yağ görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, başarılarının düşeceğine delalettir.

Rüyada sulu köfte yapmak huzuru yakalayacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada sulu yemek yapmak huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, dinde tartışmaya, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulu boya fırçası görmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, işlerin günden güne bozulacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments