Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu kar yağdığını görmek

Rüyada sulu kar yağdığını görmek

Rüyada sulu kar yağdığını görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, yaklaşan güzel günlere, çok rahat bir hayata adım atacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sulu kar yağdığını gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen şeyler varsa harekete geçmeniz, değişiklik yapmanız işe yarayacaksa değişiklikten kaçınmamanız gerekiyor.

Rüyada sulu kar yağdığını görmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, problemlerini çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada az kar yağdığını görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kar yağdığını görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına işaret eder.

Rüyada eylül ayında kar yağdığını görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük kar yağdığını görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçeye kar yağdığını görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına işaret eder.

Rüyada mayıs ayında kar yağdığını görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına alamet eder.

Rüyada üstüne kar yağdığını görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments