Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sularla uğraşmak

Rüyada sularla uğraşmak

Rüyada sularla uğraşmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, kız çocuğunun olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Rüyada sularla uğraşmak gördüyseniz:

  • Fazla bonkör olmanız size bazı açılardan kaybettirebilir.

Rüyada suyla uğraşmak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada sularla uğraşmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine inanılır.

Rüyada üç harflilerle uğraşmak arif ve alim kimseler arasına gireceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rakamlarla uğraşmak eğitim hayatında başarıların artacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonla uğraşmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla uğraşmak bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada tuvaletle uğraşmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına delalettir.

Rüyada saçlarla uğraşmak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments