Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla uğraşmak

Rüyada suyla uğraşmak

Rüyada suyla uğraşmak umutlarının kırılacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyla uğraşmak gördüyseniz:

  • İyi fikirleri çabuk harcama eğilimi yüksek, kalıcı düşünmekte faydalı olabilir.

Rüyada suyla uğraşmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada sularla uğraşmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fareyle uğraşmak saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sürekli cinlerle uğraşmak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada üç harflilerle uğraşmak zor durumlara düşeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kargayla uğraşmak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada inşaatla uğraşmak girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişlerle uğraşmak hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments