Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakamlarla uğraşmak

Rüyada rakamlarla uğraşmak

Rüyada rakamlarla uğraşmak işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada rakamlarla uğraşmak gördüyseniz:

  • Zamanı geldiğinde bunu zaten bileceksiniz.

Rüyada rakamlarla uğraşmak yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir rakamını görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına alamet eder.

Rüyada loto rakamları görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine işaret eder.

Rüyada dört rakamı görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada on bir rakamı görmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine delalettir.

Rüyada sayısal loto rakamlarını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada kırk rakamı görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına yorulur.

Rüyada yüz rakamı görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments