Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarla uğraşmak

Rüyada saçlarla uğraşmak

Rüyada saçlarla uğraşmak sık sık alışverişe gidebileceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, günahlarından tövbe etmeye yorulmaktadır.

Rüyada saçlarla uğraşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin koşullarını iyileştirmek için çabalayabilirsiniz.

Rüyada kendi saçınla uğraşmak Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına delalettir.

Rüyada saçıyla uğraşmak işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına yorulur.

Rüyada saçlarla uğraşmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, dertlerinin unutulacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada saçlarıyla uğraşmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada ticaretle uğraşmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla uğraşmak işlerin ve düzenin bozulacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamurla uğraşmak beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla uğraşmak adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments