Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç harflilerle uğraşmak

Rüyada üç harflilerle uğraşmak

Rüyada üç harflilerle uğraşmak sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, geçecek güzel bir ömre, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, kafa dinleyeceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, işi ile gündeme geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada üç harflilerle uğraşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı giderek daha da artıyor olabilir veya tam tersi, siz, baskının dozunu arttırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada üç harflilerle uğraşmak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına inanılır.

Rüyada şeytan uğraşmak zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına delalettir.

Rüyada dişlerle uğraşmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisiyle uğraşmak yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçekle uğraşmak işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına işaret eder.

Rüyada hayvanlarla uğraşmak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, heveslerinin de azalacağına tabir olunur.

Rüyada etle uğraşmak ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişle uğraşmak sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments