Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz tutmuş ırmak görmek

Rüyada buz tutmuş ırmak görmek

Rüyada buz tutmuş ırmak görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, başarılarının kalıcı olacağına yorulur.

Rüyada buz tutmuş ırmak gördüyseniz:

  • Her türlü yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada buz tutmuş ırmak görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz tutan deniz görmek ticaretinin ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, yoksulluğa işaret eder.

Rüyada denizlerin buz tuttuğunu görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, zararını tamamen kapatacağına, onları okula göndereceğine tabir olunur.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş ev görmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine inanılır.

Rüyada derenin buz tuttuğunu görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine yorulur.

Rüyada evin buz tuttuğunu görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada gölün buz tuttuğunu görmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments