Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanala düşmek

Rüyada kanala düşmek

Rüyada kanala düşmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına delalet eder.

Rüyada kanala düşmek gördüyseniz:

  • Kuzey kutbunda buz satabilmek için şirketin pazarlama bütçesinin yarısından fazlasını harcamak doğru olmayabilir.

Rüyada su kanalına düşmek bahtın açılacağına, zararının büyük olacağına, alim insanlardan sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla kanala düşmek ömür boyu süreceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sulama kanalına düşmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine alamet eder.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanala düşmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada su kanalında yürümek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, dertlerinin artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada su kanalında boğulmak tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına inanılır.

Rüyada su kanalından geçmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments