Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulak çayır görmek

Rüyada sulak çayır görmek

Rüyada sulak çayır görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sulak çayır gördüyseniz:

  • Çok fazla hakim olmadığınız konularda katılımcı girişimlerde bulunmamanızda fayda var.

Rüyada sulak çayır görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, sağlığından olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine yorulur.

Rüyada sulak arazi görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sulak yer görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada sulak tarla görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, hoşluklarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada sulak alan görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına işarettir.

Rüyada sulak yerler görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işarettir.

Rüyada çayır biçmek dileklerinin kabul olacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, borç batağına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çayırda yürümek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments