Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulak alan görmek

Rüyada sulak alan görmek

Rüyada sulak alan görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, parasının ve malının da artacağına, borçlarını bitireceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, içinin ferahlayacağına delalettir.

Rüyada sulak alan gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemler yararınıza sonuçlar doğurabilir veya işler bir şekilde lehinize ilerleyebilir.

Rüyada sulak alan görmek akıl vereceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada sulak yerler görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına tabir olunur.

Rüyada sulak tarla görmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sulak yer görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sulak çayır görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada sulak arazi görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, ne yöne gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini yeşil alanda görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada abdest alan kişi görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments