Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulak yer görmek

Rüyada sulak yer görmek

Rüyada sulak yer görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sulak yer gördüyseniz:

  • İnatçılığa ya da belli fikirler konusunda ısrarcı olmaya bağlı problemler yaşanabilir.

Rüyada sulak yer görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sulak yerler görmek talihinizin artacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sulak arazi görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sulak alan görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sulak tarla görmek asık yüzlerin güleceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada sulak çayır görmek sevdikleri ile kavuşacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün yıkandığı yeri görmek bazı ortak işlere gireceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada yer yıkamak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments