Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulak yerler görmek

Rüyada sulak yerler görmek

Rüyada sulak yerler görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sulak yerler gördüyseniz:

  • Riskli görünen yeni fikirlerin olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada sulak yerler görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, insanlar tarafından sevileceğine işaret eder.

Rüyada sulak yer görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya rivayet eder.

Rüyada sulak çayır görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sulak arazi görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine delalettir.

Rüyada sulak alan görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada sulak tarla görmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünden yere inmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada uzak bir yere yürümek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments