Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda zıplamak

Rüyada suda zıplamak

Rüyada suda zıplamak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine tabir olunur.

Rüyada suda zıplamak gördüyseniz:

  • Kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Rüyada suda zıplamak sözünde duracağına, hep dua edeceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına yorulur.

Rüyada hoplamak zıplamak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine işaret eder.

Rüyada uçmak zıplamak yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada balığın zıpladığını görmek hayırlı işe, çok sevilen bir kişi olunacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçarak zıplamak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin zıpladığını görmek yaşamına renk geleceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada tavşan gibi zıplamak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, mal mülk kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurda zıplamak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments