Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoplamak zıplamak

Rüyada hoplamak zıplamak

Rüyada hoplamak zıplamak geçim derdi çekmeyeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada hoplamak zıplamak gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermeli, sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Rüyada hoplamak zıplamak hem de çok üzüleceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına tabir olunur.

Rüyada ip hoplamak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet eder.

Rüyada çok yukarı zıplamak maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına rivayet eder.

Rüyada tek ayak üstünde zıplamak kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, şifa göreceğine delalettir.

Rüyada çamurda zıplamak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada hoplayıp zıplamak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Rüyada trambolinde zıplamak elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine delalettir.

Rüyada yükseklere zıplamak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments