Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçmak zıplamak

Rüyada uçmak zıplamak

Rüyada uçmak zıplamak yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada uçmak zıplamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ihtiyacınız olmayan şeyler aldırtmak isteyebilirler.

Rüyada uçmak zıplamak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada zıplamak uçmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada balığın zıpladığını görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoplamak zıplamak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda zıplamak ekonomik gücün çoğalacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada göğe zıplamak haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, herkesin desteğinin alınacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin zıpladığını görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına inanılır.

Rüyada yükseğe zıplamak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments