Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin zıpladığını görmek

Rüyada birinin zıpladığını görmek

Rüyada birinin zıpladığını görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine tabir olunur.

Rüyada birinin zıpladığını gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada koşarak zıplamak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada zıplamak uçmak mutluluk verici olayların yaşanacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada birinin zıpladığını görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada havaya zıplamak sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, uzun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çok yukarı zıplamak yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine rivayet eder.

Rüyada hoplayıp zıplamak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, sıkıntılarına ortak olacağına delalettir.

Rüyada sevinçten zıplamak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada koşmak zıplamak dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, ticarette şansının düşeceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments