Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yüzerken yılan görmek

Rüyada suda yüzerken yılan görmek

Rüyada suda yüzerken yılan görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, maddi kayıpların olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda yüzerken yılan gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırmalısınız.

Rüyada suda yüzen yılan görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada suda yüzerken yılan görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek çok kötü hissedileceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda yüzen timsah görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda yüzen balık görmek makam sahibi olacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda yüzen kaplumbağa görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini suda yüzerken görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, saygısını toplayacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına delalet eder.

Rüyada suda yüzen köpek görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments