Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yüzen balık görmek

Rüyada suda yüzen balık görmek

Rüyada suda yüzen balık görmek bankadaki hesabının kabaracağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, yeni çalışmalara girişileceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada suda yüzen balık gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmenizde fayda var.

Rüyada suda yüzen balık görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, işlerinin tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini suda yüzerken görmek başarıya ve zafere doymayacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda yüzerek kaçmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda yüzen at görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, maddi olanakların artacağına tabir olunur.

Rüyada suda yüzen köpek görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada akan suda yüz yıkamak rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada suda yüzen timsah görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, bolluğun sürekli olacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments