Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini suda yüzerken görmek

Rüyada kendini suda yüzerken görmek

Rüyada kendini suda yüzerken görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, hanenizde bolluk olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, kendine döneceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada kendini suda yüzerken gördüyseniz:

  • Gereği kadar kazanmamak, çok fazla iş yükü, altından kalkılamayacak kadar çok iş yapma zorunluluğu ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada suda yüzen yılan görmek modern insanlarla tanışılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, tabiatı kötü olan kişiye alamet eder.

Rüyada suda yüzen inek görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, ayrılanların birleşeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada suda yüzen ördek görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda yüzen fare görmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda yüzen bebek görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda yüzen köpek görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine yorulur.

Rüyada kendini suda yüzerken görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments