Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yüzen kaplumbağa görmek

Rüyada suda yüzen kaplumbağa görmek

Rüyada suda yüzen kaplumbağa görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, hem işinde başarılı olacağına, zenginlik sahibi olunacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada suda yüzen kaplumbağa gördüyseniz:

  • Sizden belli konularda cevaplar ya da çözümler bekleyen kişiler olabilir.

Rüyada suda yüzen kaplumbağa görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada temiz suda kaplumbağa görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, ona şifa olmayacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada suda kaplumbağa görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada denizde yüzen kaplumbağa görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yüzen kaplumbağa görmek hayırlı kapılar açılacağına, başa iş açacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek gerginliğin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda yüzen fare görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda yüzen yılan görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments