Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yüzen yılan görmek

Rüyada suda yüzen yılan görmek

Rüyada suda yüzen yılan görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, yeni bir çevre edinileceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda yüzen yılan gördüyseniz:

  • Ters giden durumlar ya da ortaya çıkan engeller söz konusu olabilir.

Rüyada suda yüzen yılan görmek ekmek ve dünya malı alacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda yüzerken yılan görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, önemli yerlere geleceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına delalettir.

Rüyada suda yüzen inek görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına yorulur.

Rüyada suda yüzen timsah görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına inanılır.

Rüyada suda yüzen bebek görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada suda yüzen birini görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada suda yüzen koyun görmek bir sıkıntıya girmeye, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments