Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva tatlısı yapmak

Rüyada ayva tatlısı yapmak

Rüyada ayva tatlısı yapmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, hedeflerine yaklaşacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayva tatlısı yapmak gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları veya dikkatinizi çekmeye çalışan kişi ya da olayları görmezden geliyor veya görmüyormuşcasına davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada ayva tatlısı yapmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, durumun değişmesine tabir olunur.

Rüyada ayva tatlısı yemek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada ayva tatlısı görmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada tatlı ayva yemek sorunların ve engellerin biteceğine, çirkin amellere, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayva tatlısı yediğini görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada şekerpare tatlısı yapmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Rüyada kadayıf tatlısı yapmak elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada sütlü tatlı yapmak ticarette ilerleyeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments