Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı ayva yemek

Rüyada tatlı ayva yemek

Rüyada tatlı ayva yemek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine delalet eder.

Rüyada tatlı ayva yemek gördüyseniz:

  • Hareketsizlikten kaynaklanan bir adele uyuşukluğu içinde olmanız da mümkündür.

Rüyada ayva tatlısı yemek kazancın katbekat artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı ayva yemek günahkar olacağı işlere gireceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine delalettir.

Rüyada ayva tatlısı görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada ayva tatlısı yapmak yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada ayva tatlısı yediğini görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada soyulmuş ayva yemek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada elma ve ayva yemek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ayva çalıp yemek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, isteklerine kulak vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments