Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva tatlısı görmek

Rüyada ayva tatlısı görmek

Rüyada ayva tatlısı görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, endişelerinden kurtulacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayva tatlısı gördüyseniz:

  • Finansal, hukuki veya resmi kurumlarla ilgili işlerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada ayva tatlısı yemek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayva tatlısı yediğini görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına alamet eder.

Rüyada tatlı ayva yemek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada ayva tatlısı yapmak hanesine güneş doğacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayva tatlısı görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayva turşusu görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye ayva vermek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, aile hayatının hayır getireceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinden ayva almak şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments