Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yüzen kedi görmek

Rüyada suda yüzen kedi görmek

Rüyada suda yüzen kedi görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada suda yüzen kedi gördüyseniz:

  • Size verdiği sözleri ya da genel anlamda görevlerini yerine getirmeyen kişilerle ilişkilerinize mesafe koyma kararı alabilirsiniz.

Rüyada suda yüzen kedi görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada birini suda yüzerken görmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına işaret eder.

Rüyada akan suda yüz yıkamak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda yüzen bebek görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda yüzen ördek görmek inancından sapacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına işaret eder.

Rüyada suda yüzerek kaçmak işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına işarettir.

Rüyada suda yüzen timsah görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments