Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yüzerek kaçmak

Rüyada suda yüzerek kaçmak

Rüyada suda yüzerek kaçmak onlarla ayrı düşeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kırılacağına alamet eder.

Rüyada suda yüzerek kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi mücadele ortamına sokmaya çalışabilirler.

Rüyada suda yüzerek kaçmak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada suda yüzen köpek görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda yüzen kadın görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, kişinin iyi hale geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, hayatın temposunun yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda yüzen timsah görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine inanılır.

Rüyada suda yüzen kaplumbağa görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işarettir.

Rüyada akan suda yüz yıkamak çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda yüzen at görmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments