Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suda yüz yıkamak

Rüyada akan suda yüz yıkamak

Rüyada akan suda yüz yıkamak cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, hayatının da zorlaşacağına, çok iyi işler yapılacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan suda yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Seyahatler, eski arkadaş, meslektaş veya tanıdıklarla iletişim kurmak ya da anlaşmalar yapmak size olumlu şekilde geri dönebilir.

Rüyada akan suda yüz yıkamak inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, imkânlarını kaybedeceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan suda çamaşır yıkamak büyük bir zenginlik kazanılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Rüyada akan suda el yıkamak yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada akan suda ayak yıkamak aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına delalettir.

Rüyada akan suda koşmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada akan suda altın bulmak riske atılacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, borçlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada akan suda boğulmak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan suda sürüklenmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, işlerin büyük kazanç getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments