Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini suda yüzerken görmek

Rüyada birini suda yüzerken görmek

Rüyada birini suda yüzerken görmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini suda yüzerken gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Rüyada birini suda yüzerken görmek maddi açıdan nefes alınacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda yüzerken görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada suda yüzen kadın görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, işlerin düzene gireceğine, parasının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini suda yüzerken görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada suda yüzen ördek görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına rivayet eder.

Rüyada suda yüzen at görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, bunalıma gireceğine, büyük bir aşk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada suda yüzen birini görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada suda yüzen inek görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments