Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yüzen fare görmek

Rüyada suda yüzen fare görmek

Rüyada suda yüzen fare görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, hayır ve bereketin artmasına, parasının azalacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Rüyada suda yüzen fare gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı olayların kendi istedikleri şekilde olması konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada suda yüzen fare görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, hep dua edeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda beyaz fare görmek hayırlı işler yapacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada suda fare görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet eder.

Rüyada fareyi suda boğmak aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda yüzen kedi görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada suda yüzen inek görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine yorulmaktadır.

Rüyada suda yüzerek kaçmak tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına inanılır.

Rüyada birini suda yüzerken görmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments