Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda beyaz fare görmek

Rüyada suda beyaz fare görmek

Rüyada suda beyaz fare görmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir eve taşınacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada suda beyaz fare gördüyseniz:

  • Aşkta da duygusallığınız devam edebilir.

Rüyada suda beyaz fare görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada suda yüzen fare görmek karar vermekte güçlük çekeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine yorulur.

Rüyada fareyi suda boğmak yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda fare görmek her istediğini elde edeceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada suda beyaz yılan görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz suda yüzmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane beyaz fare görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine tabir olunur.

Rüyada uçan beyaz fare görmek eşyaların yenileneceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments