Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda fare görmek

Rüyada suda fare görmek

Rüyada suda fare görmek o masumların bedduasını alacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda fare gördüyseniz:

  • Aile veya duygusal ilişkilerinizle ilgili bir mutluluk yaşamanız, birlikte bir yerde eğlenmeniz mümkündür.

Rüyada suda fare görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda beyaz fare görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine rivayet eder.

Rüyada suda yüzen fare görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi suda boğmak ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kaynak suda yüzmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, yapacağı planların altüst olacağına alamet eder.

Rüyada berrak suda boğulmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kızının suda boğulduğunu görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet eder.

Rüyada bulanık suda yüzmek işlerinde başarı elde edeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments