Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yüzen birini görmek

Rüyada suda yüzen birini görmek

Rüyada suda yüzen birini görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada suda yüzen birini gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz kontrol altına almazsanız davranışlarınız ters etkiler yaratabilir.

Rüyada suda yüzerken görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda yüzerken yılan görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, yaptığı işte sivrileceğine delalettir.

Rüyada suda yüzen inek görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada suda yüzen ördek görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine delalettir.

Rüyada suda yüzen kaplumbağa görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kendini suda yüzerken görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda yüzerek kaçmak başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına inanılır.

Rüyada suda yüzen kedi görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments