Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yüzerken görmek

Rüyada suda yüzerken görmek

Rüyada suda yüzerken görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda yüzerken gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ilgili bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, amacına ulaşacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine delalettir.

Rüyada suda yüzen balık görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada suda yüzerken yılan görmek yüzünde güller açacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda yüzerken görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına alamet eder.

Rüyada suda yüzen birini görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda yüzen at görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına işaret eder.

Rüyada suda yüzen köpek görmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına alamet eder.

Rüyada kendini suda yüzerken görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments