Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yumurta görmek

Rüyada suda yumurta görmek

Rüyada suda yumurta görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına delalettir.

Rüyada suda yumurta gördüyseniz:

  • Bazı konularda geç kalabilir veya erken davrandığınız için sorun yaşayabilirsiniz veya bazı şeylerin azı bazılarının fazlası sorun yaratabilir.

Rüyada suda yumurta görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda yumurta haşlamak neredeyse kahrolacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda yumurta pişirmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada suda pişmiş yumurta görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hile ile mal elde etmeye, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli suda yürümek hayallerinin gerçek olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda canlı balık görmek adının ülke dışında yayılacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumlu suda yüzmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda uyumak dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments