Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suda yürümek

Rüyada kirli suda yürümek

Rüyada kirli suda yürümek kötü yönde hareket edeceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalettir.

Rüyada kirli suda yürümek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları hedefe giden yolda bir davet olarak görmelisiniz.

Rüyada kirli suda yürümek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada kirli suda yüzdüğünü görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada kirli suda yüzmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, ayrılık yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına alamet eder.

Rüyada kirli suda banyo yapmak hayatının iplerini eline alacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli suda balık görmek belalara denk gelmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli suda boğulmak iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli suda balık tutmak geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına delalettir.

Rüyada kirli suda abdest almak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments