Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda uyumak

Rüyada suda uyumak

Rüyada suda uyumak iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, azap çektiğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda uyumak gördüyseniz:

  • Yeni bir atılım yapmak için büyük fırsatlarla karşılaşacaksınız.

Rüyada suda uyumak sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle sarılıp uyumak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulur.

Rüyada bebekle uyumak rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisiyle uyuduğunu görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, saygınlık göreceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyuduğunu görmek gelecekte yüzünün güleceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yolda uyuduğunu görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının uyuduğunu görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna delalettir.

Rüyada ağzı açık uyumak dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments