Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda canlı balık görmek

Rüyada suda canlı balık görmek

Rüyada suda canlı balık görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada suda canlı balık gördüyseniz:

  • Yeni iş birliklerini veya ilişkileri destekleyen teklif, jest, yardım ya da davetler söz konusu olabilir.

Rüyada suda canlı balık tutmak zor ve kötü günlerin geleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda canlı balık görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada canlı balığı elle tutmak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, kendisine kızacağına tabir olunur.

Rüyada sudan çıkmış canlı balık görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, zenginliğinin süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde canlı balık görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada canlı balık yediğini görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada canlı balık yemek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karada canlı balık görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments