Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yumurta pişirmek

Rüyada suda yumurta pişirmek

Rüyada suda yumurta pişirmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına tabir olunur.

Rüyada suda yumurta pişirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimsenin, bir düşüncesinden ya da tutumundan huzursuz olarak onu değiştirmek için birşeyler yapmak ya da söylemek gereği duyabilirsiniz.

Rüyada suda yumurta pişirmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada suda yumurta görmek borçlarının da kapanacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada suda pişmiş yumurta görmek can sıkıcı haberler almaya, başarılarının artacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda yumurta haşlamak elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişirilmiş yumurta görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine delalettir.

Rüyada yumurta pişirmek işlerin yoluna gireceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, büyük borçların altında ezileceğine delalet eder.

Rüyada yumurta pişirip yediğini görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sucuklu yumurta pişirmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments