Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yükselmek

Rüyada suda yükselmek

Rüyada suda yükselmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalettir.

Rüyada suda yükselmek gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizde duygusallığı abartma eğilimindesiniz.

Rüyada suda yükselmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, maddi olarak eksiye düşüleceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada havalara yükselmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatarken yükselmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmağın yükseldiğini görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulutlara yükselmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada görevde yükseldiğini görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına yorulur.

Rüyada havaya doğru yükselmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işte yükselmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments