Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işte yükselmek

Rüyada işte yükselmek

Rüyada işte yükselmek işlerinin ağırlaşacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, insan sevindireceğine yorulur.

Rüyada işte yükselmek gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz işler için üzerinizde baskı kurmak isteyen kişileri ciddiye almamalısınız.

Rüyada işte yükselmek rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına yorulur.

Rüyada işte yükseldiğini görmek anne baba dualarının alınacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada işten çıktığını görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine işarettir.

Rüyada eşinin işten çıkarıldığını görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun işten çıkarıldığını görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarının işten çıkarıldığını görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada işten ayrılmak istemek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının işten atıldığını görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments