Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmağın yükseldiğini görmek

Rüyada ırmağın yükseldiğini görmek

Rüyada ırmağın yükseldiğini görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, büyük kazançlar getireceğine inanılır.

Rüyada ırmağın yükseldiğini gördüyseniz:

  • Farklı görüşlere karşı çıkmanız durumunda tartışmalar alevlenebilir.

Rüyada ırmağın yükseldiğini görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına alamet eder.

Rüyada havaya yükselmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada deniz seviyesinin yükseldiğini görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken yükselmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada evin yükseldiğini görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, kendine döneceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehrin yükseldiğini görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, başkalarının malına göz dikeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerden yukarı yükselmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzüne yükselmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments