Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatarken yükselmek

Rüyada yatarken yükselmek

Rüyada yatarken yükselmek nefsine uyacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, yardımının olacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, talihinin artacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına yorulur.

Rüyada yatarken yükselmek gördüyseniz:

  • Çalışmalarınız boşa gitmeyecek.

Rüyada yatarken yükselmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansöre binip yükselmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada uçmak yerden yükselmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada helikopterle yükselmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına işarettir.

Rüyada gökyüzüne yükseldiğini görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, dostlardan zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada semaya yükselmek rahatın kaçacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada denizde yükselmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada minarenin yükseldiğini görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, bereketinin artacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments